Enllumenat públic

Les Planes d'Hostoles millorarà la il·luminació de les entrades al municipi

Amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles abans no hi entrin, hi dedicarà un pressupost, aprovat al ple, de 275.000 euros provinents del PUOSC

per NacióGarrotxa, Les Planes d'Hostoles | 16 de desembre de 2020 a les 11:22 |
Un dels punts d'entrada a les Planes d'Hsotoles on millorarà l'enllumenat. | @lesplanescat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles ha aprovat aquest dimarts el projecte de millora en els accessos del municipi. Aquesta actuació –que es portarà a terme en els mesos vinents– consistirà a allargar la línia de fanals ja existents, fins als dos extrems del municipi.

Així doncs, amb els 31 nous punts de llum s’arribarà a il·luminar des del cementiri municipal fins a la primera entrada del barri del Jonquer.


Aquesta actuació, que anirà complementada amb l’allargament de la vorera a la part nord, fins al trencant de Can Benet i Ca l’Arnau, pel costat dret i pel costat esquerra fins a dalt el cementiri municipal, vol fer reduir la velocitat dels vehicles abans no entrin a dins la trama urbana del municipi.

En una segona fase que s’executarà també aquest 2021 s'instal·laran nous fanals, des de Pocafarina fins a l’entrada del nucli urbà. A banda, el projecte preveu la instal·lació de fanals baixos des de l’Ermita de l’Àngel i des de darrere del camp de futbol fins a l’accés a la via verda que hi ha a la Parada del Jonquer.


Actuació finançada pel PUOSC 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya

Aquesta important millora en els accessos del municipi ve subvencionada, igual que la reforma de la Rambla Dolors Moreno, pel Pla únic d’obres i serveis de la Generalitat de Catalunya (PUOSC) i ha de finalitzar abans de finals de novembre de 2021.


 

 

Participació