El duel a Olot del programa de TV3 «Pop Up Xef» arriba aquest dimecres

Els concursants, Marc Grivé i Marta Martínez, hauran de preparar un plat original inspirat en la característica patata farcida i arrebossada de la capital de la Garrotxa

El cuiner Marc Ribas davant la camioneta del nou porgrama «Pop Up Xef» de TV3 a Olot.
El cuiner Marc Ribas davant la camioneta del nou porgrama «Pop Up Xef» de TV3 a Olot. | Foto: Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
15 de desembre del 2020
Actualitzat el 17 de desembre a les 16:05h
Aquest dimecres, a les 22:45 h, TV3 emetrà el cinquè capítol de "Pop up xef", un programa en què dos cuiners, en un poble desconegut, hauran de fer el plat que el representi més bé. Tot això de la mà del xef Marc Ribas i amb Santi Villas i Meritxell Falgueras com a jurat. Aquesta setmana, visitenn Olot, amb els concursants Marc Grivé i Marta Martínez, en un capítol que, com va avançar NacióGarrotxa, es va enregistrar el passat 22 d'octubre.

Els dos xefs que es batran en aquest duel gastronòmic a Olot sembla que tenen clar que no poden fer un plat amb l'essència de la capital garrotxina on no sigui present la seva característica patata farcida i arrebossada de la capital de la Garrotxa. Però, el que també tenen molt clar tots dos és que si volen ser originals han d'anar més enllà de la patata.

Un duel, doncs, entre dos concursants amb molta personalitat que no es conformen només a guanyar.
 

El jurat de «Pop Up Xef» a Olot. Foto: @PopupTv3.


El programa

A "Pop up xef", dos cuiners joves, amb molta projecció, però amb estils diferents, competeixen en una vila de Catalunya desconeguda per a ells per crear el plat que representi més bé l'essència d'aquesta localitat.

Els dos joves cuiners recorreran la vila per buscar inspiració. S'hauran d'impregnar de l'essència del lloc, parlar amb els habitats, caminar pels seus carrers, i per a això tindran un ajudant local que ells mateixos hauran de triar.

En 60 minuts, s'hauran de posar a la butxaca els veïns submergint-se en els seus carrers per conèixer la seva història i cultura, descobrir els seus herois i personatges famosos i, per descomptat, la seva gastronomia.

"Pop up xef" és una producció de TV3, amb la col·laboració de DLO Magnolia, i amb el suport del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per promocionar productes de proximitat".

 
Arxivat a