L’Orfeó Popular Olotí recordarà les cançons d'«Els Pastorets» els dies 26 i 27 de desembre

S'ha preparat un adaptació més estàtica que donarà protagonisme a les cançons compostes per Ignasi Rubió en l’obra original

«Els Pastorets» de l'Orfeó Popular Olotí s'adapten als temps del coronavirus.
«Els Pastorets» de l'Orfeó Popular Olotí s'adapten als temps del coronavirus. | @orfeopoloti.
NacióGarrotxa
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:55h
L’Orfeó Popular Olotí, que l’any passat va complir 100 anys de representacions d'Els Pastorets d’Olot gairebé ininterrompudes, no podrà enguany –per causa de les mesures imposades arran de la Covid-19– tornar a fer pujar a l’escenari la cinquantena d’actors i actrius que habitualment donen vida als personatges de l’obra en un escenari de reduïdes dimensions com és el del teatre de l’Ateneu.

Tanmateix, l’entitat es resisteix a deixar aquest Nadal sense Pastorets i és per això que prepara una adaptació més estàtica que es representarà el 26 i el 27 de desembre vinents a partir de les set de la tarda.
 
L’adaptació donarà protagonisme a les cançons compostes per Ignasi Rubió per a l’obra original, interpretades per una coral amb música en directe, perquè puguin ser seguides i algunes d’elles fins i tot cantades pel públic assistent. L’entitat comptarà novament amb el grup Brunzit per a interpretar en directe les melodies.
 
Per a representar aquesta versió, que l’Orfeó ha anomenat "Les cançons d'Els Pastorets d’Olot", el president de l’entitat, Joan Manuel Robles, ha adaptat el text d’Antoni Molins perquè enllaci fàcilment les diferents composicions musicals. Algunes de les escenes de Bato i Borrego, interpretats per Jordi i Xevi Colom, s’han conservat per  preservar l’essència de l’obra nadalenca i acomplir les expectatives dels més petits de la casa.
 
Les funcions tindran lloc els dies 26 i 27 de desembre a les 19:00 h. Les entrades es poden adquirir a l’Orfeó Popular Olotí a partir d’aquest pròxim divendres, 18 de desembre.

Arxivat a