Pressupostos municipals

ERC Besalú demana explicacions al batlle pels comptes municipals de 2018

Segons el report de la Sindicatura de Comptes el Consistori va presentar un estat de comptes amb mig milió d'euros més que els reals

per NacióGarrotxa, Besalú | 14 de desembre de 2020 a les 09:09 |
Lluís Guinó, batlle de Besalú. | JxCat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal Més Besalú-ERC ha emès un comunicat, després d'assabentar-se del report de de la Sindicatura de Comptes –que va avançar NacióGarrotxa–, que conclou que els comptes de 2018 "són en realitat molt pitjors del que l'Ajuntament havia presentat".


Els republicans hi manifesten que fa "temps que sabem de la mala situació econòmica del nostre consistori i hem manifestat públicament la nostra preocupació sobre l'alt nivell d'endeutament, però la noticia de que els comptes puguin no estar en ordre ens sembla d'una gravetat extrema".

A ERC Besalú no els agrada gens que es relacioni Besalú amb noticies "d'aquest tipus, que taquen la imatge de la nostra vila". Per això, exigeixen al batlle, Lluís Guinó, que, "per responsabilitat, doni explicacions publiques el més aviat possible".

 

Participació