El Tió del Mercat d'Olot també omplirà el sarró enguany

Se sortejaran 4 premis de 500 euros entre els clients que hagin dipositat les butlletes amb les seves dades en les urnes de les instal·lacions

Una de les peixateries del Mercat d'Olot.
Una de les peixateries del Mercat d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:29h
L’Associació de Placers del Mercat d’Olot aposta, un any més, per la campanya “Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró” amb el sorteig de 4 premis de 500 euros entre els clients del Mercat d’Olot.

Per participar-hi, només cal omplir les butlletes que els comerciants lliuraran als clients en les seves compres, des d’aquesta setmana i fins el 5 de gener, omplir les dades que s’hi demanen i dipositar-les a les urnes que hi ha als accessos de les instal·lacions.

Cada guanyador rebrà 500 euros, desglossats en dos vals per valor de 100 euros, quatre vals de 50 euros, dos vals de 25 euros i cinc vals de 10 euros per compres a les parades del Mercat d’Olot. Els guanyadors tindran fins al 30 d’abril per bescanviar els vals del premi.

El sorteig es farà el dijous 7 de gener de 2021, a migdia (12 h), a la plaça Hospital, davant el Mercat d’Olot, i s’informarà als guanyadors via telefònica. Es poden consultar les bases de la campanya al web mercatdolot.cat.

Comandes prèvies o a domicili per evitar cues

Des del Mercat d’Olot, i per a evitar cues a l’interior i a l'exterior de les instal·lacions, es recomana fer les compres durant les hores de menys afluència, de dilluns a divendres entre les 14 i les 19 h, o bé sota comanda prèvia als diferents comerços, ja sigui amb recollida al propi mercat com a domicili. Es poden consultar els telèfons dels comerços al web del mercat.
 

Cartell de la campanya de la Plaça Mercat d'Olot d'enguany. Foto: @olotuit.

Arxivat a