Engega la campanya de Nadal «Regala Garrotxa» per a impulsar el sector turístic i els productes de proximitat

La iniciativa consisteix a oferir àpats de cuina volcànica, estades, activitats a la natura, música, teatre i lots de productes de proximitat en forma de vals o paquets per a regalar

Imatge de promoció d'aquesta nova campanya de Turisme Garrotxa.
Imatge de promoció d'aquesta nova campanya de Turisme Garrotxa. | @turismegarrotxa.
NacióGarrotxa
09 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:38h
Després d’un any complicat per al sector turístic, a causa de les imposicions dictades arran de la crisi sanitària de la Covid-19, Turisme Garrotxa ha engegat una campanya per a incentivar les vendes durant aquestes festes de Nadal.  

La iniciativa consisteix a oferir àpats de Cuina Volcànica, gastronomia local, estades, activitats a la natura, música, teatre i lots de productes de proximitat, en forma de vals o paquets per a regalar.  

Dins la varietat de propostes s’hi poden trobar menús de cuina tradicional, menús amb estrella Michelin, estades en cases de turisme rural, hotels amb encant, vols en globus, parapent, rutes amb segway, passejos en carruatge, visites a granges, circuits d’orientació, barranquisme per fer en família, coaching entre volcans, bateig a cavall, cerca del tió, rutes en poni, sortides en bici, entre altres.

L’objectiu és fomentar el consum dels productes i serveis turístics de la Garrotxa per a reactivar el sector, fortament afectat per les restriccions de la pandèmia.  
 

S'ha habilitat una nova pàgina web específica d'aquesta nova campanya. Foto: @turismegarrotxa.


La campanya es difondrà  a través de les diferents xarxes socials de Turisme Garrotxa i dels mateixos establiments.

Les propostes per a regalar s’han recollit en un nou apartat del web i es preveu la seva actualització, passada la campanya de Nadal, per apoder-les oferir durant tot l’any.  

Aquesta campanya en complementa una altra, iniciada la setmana passada, Garrotxa Approp, la primera aplicació mòbil que permet obtenir descomptes i punts bescanviables tot comprant a més de 67 establiments de la comarca.