Arrenca la lliga de horseball amb la participació dels olotins Marià Clavell i Laia Mitjà

Els tres equips catalans que hi participen, tant masculins com femenins, van guanyar els respectius partits, amb què es preveu que la contesa esportiva es decideixi entre ells

Laia Mitjà dalt del seu equí.
Laia Mitjà dalt del seu equí. | Elena Domingo.
NacióGarrotxa
09 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:10h
Aquest passat cap de setmana, ha començat la lliga espanyola  de Horseball (bàsquet a cavall) amb tres jornades successives que permeten als participants rendibilitzar els desplaçaments. La seu ha estat l'Hípica Las Cadenas, a la localitat madrilenya de Camarma de Esteruelas.
 
En la categoria d’elit, l’equip del Malla, on des de fa cinc temporades hi juga l'olotí Marià Clavell, va guanyar els tres partits contra els equips rivals, els Arklys de Madrid per 14 gols a 2, el Horseball Iruña per 10 a 4 i els Universitat Camilo José Cela de Madrid per 6 a 5. Clavell que va actuar de capità va col·laborar amb 8 gols en les victòries.

Els  tres equips catalans que hi participen van guanyar els seus respectius partits, pel que es preveu que la lliga es decideixi entre el Malla, el CEEC de Cardedeu o el Serrat de Moià. Per Clavell, no serà fàcil revalidar el títol de campions que actualment ostenten, ja que no valdrà badar en cap dels partits que es juguin a partir d’ara.
 

Marià Clavell en plena acció. Foto: Elena Domingo.


En la lliga femenina, l'olotina Laia Mitjà, que juga al Banyoles des de la passada temporada i amb qui es va proclamar campiona d’Espanya, també va guanyar els respectius partits d’aquestes tres jornades. Primer, contra l’equip de la Universitat Camilo José Cela per 7 gols a 6, després contra les Sharkirias de Madrid per 8 a 3 i finalment contra les Glitters de Palència per 8 a 1.

El CEEC de Cardedeu i Les Alforges de Banyoles també van guanyar els tres dies, i segurament serà entre aquests equips que es decidirà el campionat i les places per jugar la Champions League.
Arxivat a