Mercat de Nadal

Sant Jaume de Llierca farà el Mercat de Nadal aquest dissabte 12 de desembre

L'encesa de llums dóna el tret de sortida a la campanya festiva

per NacióGarrotxa , Sant Jaume de Llierca, 9 de desembre de 2020 a les 08:45 |
Algunes de les llums de Nadal enceses el passat divendres. | @santjaume.
La segons edició del Mercat de Nadal de Sant Jaume de Llierca es portarà a terme el pròxim dissabte 12 de desembre. A causa de la Covid-19, el mercat ocuparà un espai més ampli i perimetral, i comptarà amb totes les mesures de seguretat. L’escenari principal serà la plaça del Mercat i els carrers adjacents.

A part de les tradicionals parades del dissabte, el mercat nadalenc tindrà una dotzena de d’expositors amb motius nadalencs: arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, torrons, mel i dolços, tions, objectes ornamentals…, i tot el que és adient i necessari per a les festes nadalenques.


El Mercat de Nadal del municipi seguirà estrictament les mesures de seguretat relacionades amb la covid-19 tal i com marca el Pla sectorial de fires-mercats de Nadal per la Covid-19 de la Generalitat de Catalunya. Serà obligatori l’ús de màscares, tant pels paradistes com per als visitants; amb una una distància física mínima de 2 metres entre expositors.

Jordi Cargol, batlle del municipi, destaca que “aquest Nadal és especial i diferent. Estem pendents de l’evolució de la pandèmia i sotmesos a unes mesures i normes que hem d’atendre per a poder doblegar la corba i combatre la propagació de la Covid-19”.


El batlle ha afegit que “aquest Nadal l’hem de celebrar amb corresponsabilitat i consciència, fomentant el comerç i la cultura de proximitat i pensem que el mercat de Nadal és una bona oportunitat”.
 

Cartell de promoció del Mercat de Nadal a Sant Jaume de Llierca. Foto: @santjaume.


Altres notícies que et poden interessar

 


 

 

Participació