La Vall d'en Bas ja té calendaris de la deixalleria mòbil i de la recollida de voluminosos de 2021

Els materials de rebuig grossos es continuen recollint els divendres i el contenidor de Triem es desplaça pels diversos pobles del municipi

Un contenidor de la deixalleria mòbil.
Un contenidor de la deixalleria mòbil. | SIGMA.
NacióGarrotxa
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:51h
El Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) ha fet arribar el calendari de la deixalleria mòbil i de la recollida de voluminosos 2021 a la Vall d'en Bas.

Recollida de materials voluminosos

La recollida de voluminosos es continua fent tots els divendres (excepte festius). Recordeu que cal trucar prèviament a l’Ajuntament per a comunicar-ho (972 690 225) i deixar-los el dijous a la nit, per a la seva retirada, al costat del contenidor més pròxim al domicii. Es tracta d’un servei gratuït destinat al tractament puntual d’objectes gran format.
 

Calendari 2021 de la recollida de voluminosos. Foto: SIGMA.



Deixalleria mòbil

Es tracta d’un servei comarcal gratuït que consisteix en un camió que s’instal·la periòdicament als municipis. Allà hi podeu dipositar residus que no es poden abocar a cap contenidor, com ara: ordinadors, petits electrodomèstics, tòners, fluorescents, piles, olis etc. Són objectes molt contaminants que necessiten un tractament especial.

A la deixalleria mòbil només s’hi poden deixar residus petits (ordinadors, electrodomèstics petits, olis…) i és un servei comarcal.

La Deixalleria Mòbil és un servei gratuït a disposició de tots ciutadans que facilita la selecció de les deixalles domèstiques i apropa el servei de Deixalleria Comarcal a cada poble.

Consisteix en un camió que s’instal·la periòdicament als municipis i que pot recollir les deixalles selectives i especials que generem.
 

Calendari 2021 de la deixalleria mòbil a la Vall d'en Bas. Foto: SIGMA.

Arxivat a