Educació digital

La Biblioteca Marià Vayreda incorpora un servei de formació TIC

Dos dies a la setmana, una persona ajudarà els usuaris –que n'hagin sol·licitat cita prèvia– en qüestions relacionades amb la informàtica

per NacióGarrotxa, Olot | 3 de desembre de 2020 a les 10:55 |
L'espai TIC de la BIblioteca Marià Vayreda respon a una demanda creixent dels usuaris. | @OlotCultura.
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Biblioteca Marià Vayreda oferirà un nou servei de formació en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). A partir del 10 de desembre, durant dos dies a la setmana, hi haurà una persona que resoldrà els dubtes dels usuaris i els ajudarà a fer gestions per internet, a instal·lar aplicacions, fer videotrucades, gestionar les xarxes socials i, en definitiva, a utilitzar les diferents eines informàtiques.  

Per a fer ús d'aquest servei cal demanar una cita. Per a establir amb el dia i hora es pot fer al taulell de la Biblioteca Marià Vayreda, per telèfon al 972 261 148 o omplint el formulari en aquest vincle. El servei estarà disponible els dimarts de 10 a 13 h i els dijous de 16 a 19 h, a la planta baixa de la biblioteca.


Aquest servei de formació TIC respon a una demanda creixent dels usuaris de la Biblioteca, que fins ara no tenien enlloc on anar a resoldre els seus dubtes. La Biblioteca Marià Vayreda és el lloc idoni perquè s’ofereixi aquesta formació ja que és un espai amb molt de moviment, al centre de la ciutat on hi van persones de totes les edats.  

Torna el servei de diaris i revistes


Des d’aquest dilluns 30 de novembre, la Biblioteca tornarà torna oferir els diaris i revistes del dia perquè els usuaris els puguin consultar. Caldrà demanar-los a la persona responsable del primer pis de la biblioteca, que els els facilitarà.

Els usuaris els hauran de mirar amb la màscara posada tota l’estona i un cop hagin acabat, el personal de la biblioteca els desinfectarà perquè al cap d’una estona puguin tornar a ser llegits per una altra persona.

 

Participació