Reactivació econòmica

Sant Jaume de Llierca potencia el comerç local amb un plafó informatiu

Els establiments valoren molt positivament aquesta acció per a incentivar i estimular que els habitants i visitants del municipi comprin al poble

per NacióGarrotxa , Sant Jaume de Llierca, 3 de desembre de 2020 a les 10:39 |
El nou plafó és a l'entrada de Sant Jaume de Llierca. | @santjaume.
"Compra a casa, fes poble!". Aquesta és la frase inscrita en el senyal informatiu que l'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha instal·lat al principal accés del poble amb l'objectiu de mostrar l’oferta d’establiments i serveis del municipi.

En aquests dies de confinament, més que mai, l’Ajuntament vol fer visible al comerç del poble i, també, posar en valor les persones que amb el seu esforç diari ofereixen a la ciutadania tots els productes i serveis necessaris.


El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Xavier Reixach, ha explicat que "aquest projecte pretén difondre i comunicar la importància del comerç al poble. El comerç aporta valor econòmic i social a Sant Jaume i hem de treballar conjuntament per tal de preservar-lo i que en puguem continuar gaudint dia a dia”.

Els nou plafó informa de la quantitat d'establiments que hi ha al poble i a quins sectors es dediquen i posa en relleu la importància de tornar al comerç local.


Els establiments de Sant Jaume han valorat molt positivament aquesta acció per incentivar i estimular que els habitants i visitants del municipi comprin al poble.

 

 

Participació