Olot, temps de Nadal

La campanya de Nadal de l'ACO sortejarà 2.400 euros en un premi

L'Associació de Comerciants d'Olot engega "I per Reis, regals de l'ACO", en què el guanyador només tindrà 24 hores per a gastar-se'l en els comerços associats

per NacióGarrotxa , Olot, 2 de desembre de 2020 a les 15:07 |
Moment del lliurament de 2.000 euros durant la mateixa campanya l'any passat. | @acolot.
L’Associació de Comerciants d’Olot acaba de posar en marxa una nova campanya. Amb l’entrada ja al mes de desembre i amb motiu de les festes de Nadal, engega “I per Reis, regals de l’ACO“, perquè els clients del comerç de la ciutat puguin optar a un gran premi mentre fan la seva compra aquests pròxims dies.  
 

Totes les persones que, de l’1 al 30 de desembre, comprin a qualsevol establiment associat a l’ACO podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments. Entre totes les persones que participin de la campanya, se sortejarà un premi de 2.400 euros. El guanyador només tindrà 24 hores per a gastar-se'ls en els comerços associats a l’ACO.  
 

El sorteig es farà el dijous 31 de desembre a migdia (12 h). Una mà innocent traurà la butlleta de l’urna i des de l’ACO es posaran en contacte amb la persona escollida. Si el guanyador no està present en el sorteig, es faran tres trucades telefòniques. En cas que no se'l localitzi, s’escollirà una altra butlleta amb el mateix procediment, fins a trobar una persona que respongui.

El dissabte següent, 2 de gener, la persona guanyadora tindrà 24 hores per a gastar-se els 2.400 euros de premi als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot. Més informació al web de l'ACO.


 

 

Participació