VÍDEO ERC Garrotxa tindrà dos candidats a la llista electoral del 14-F al Parlament

Es tracta del besaluenc Bartomeu Compte, exsecretari de CCOO a les comarques gironines, i de l'olotina Dolors Corretgé, professora de la UNED

Bartomeu Compte, esxecretari general de CCOO a les comarques gironines.
Bartomeu Compte, esxecretari general de CCOO a les comarques gironines. | ACN.
NacióGarrotxa
30 de novembre del 2020
Actualitzat el 01 de desembre a la 13:29h
L’exsecretari general de CCOO a les comarques gironines, Bartomeu Compte i Masmitjà, formarà part de la llista electoral d’Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions al Parlament per la demarcació de Girona que encapçalarà la candidata Teresa Jordà.
 
El congrés comarcal d’Esquerra Republicana a la Garrotxa ha avalat el sindicalista, resident a Besalú, com el seu representant comarcal per formar part de la llista electoral, conjuntament amb l’olotina Dolors Corretgé i Bergua, professora de la UNED i secretària general de la sectorial d’Economia i Finances d’ERC.

El mateix Bartomeu Compte ho explica en un vídeo al seu compte de Twitter:
   
“És un orgull formar part d’aquest projecte col•lectiu que representa Esquerra Republicana i, especialment, des de la Garrotxa. Vull agrair de tot cor tots els companys i companyes el suport que he rebut per formar part de la llista electoral al Parlament del pròxim 14 de febrer”, ha manifestat Bartomeu Compte.

El besaluenc ha explicat que formar part d’una llista que encapçala la Teresa Jordà és “un gran repte personal i una agradable responsabilitat”. “Amb ella tenim garantida una representant de les comarques de Girona amb un ampli coneixement del territori, treballadora incansable i amb una especial sensibilitat social, que és el que més necessitem aquests dies que vivim amb la pandèmia”, ha afegit.
 

Els secretaris generals de CCOO i la UGT a les comarques gironines, Bartomeu Compte i Dolors Bassa, aquest matí durant la roda de premsa Foto: Xavier Pi / ACN


Bartomeu Compte ha manifestat també que l’impacte de la Covid-19 fa “imprescindible” que el nou Govern de la Generalitat sigui “intrínsecament d’esquerres per impulsar polítiques socials i econòmiques valentes que ajudin als que més ho necessitin amb l’objectiu de garantir el benestar material i treball a tota la ciutadania.”  
 
“Em presento amb la voluntat de treballar per la cohesió social i la reducció de les desigualtats. Perquè la igualtat d’oportunitats i la justícia social són els nostres valors republicans. Ens presentem per fer República des de l’avenç dels drets nacionals i els socials i l’enfortiment democràtic“, ha conclòs.