El confinament perimetral de caps de setmana obliga a cancel·lar la desena edició del Festival Elmini

Solament es manté el concert de Ferran Palau la tarda del diumenge 6 de desembre a la Sala El Torín

Imatge promocional de «Kevin», de Ferran Palau, que es presentarà el 6 de desembre.
Imatge promocional de «Kevin», de Ferran Palau, que es presentarà el 6 de desembre. | @FerranPalau.
NacióGarrotxa
24 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:56h
Ho han intentat fins al darrer moment, però tot i les ganes i l’esforç que ha fet el festival per a intentar oferir cultura i música en directe a la ciutat d’Olot, el confinament perimetral entre municipis de caps de setmana que encara es manté en aquesta primera fase de la desescalada per part del Govern, els obliga a cancel·lar aquesta desena edició del Festival Elmini, que s’havia de celebrar entre el 4 i el 6 de desembre.  
 
Olot és una ciutat petita i bona part del públic que havia adquirit entrades viu als pobles del voltant d’Olot. Aquesta és la principal raó perquè s'hagi de cancel·lar el festival, tot i les bones dades quant al decaïment de l'expansió del virus, tant pel que fa a possibles contagis com a hospitalitzacions a la comarca.

De moment no anunciaran nova data fins que la situació s’estabilitzi, tot i que "tornarem segur, i tornarem més forts i amb més ganes", asseguren els organitzadors.
 
El concert de Ferran Palau, que es convoca junt amb l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot (ICCO), es manté, i se celebrarà igualment el diumenge 6 de desembre a les 18:30h a la Sala Torín, seguint totes les mesures sanitàries i de prevenció, i amb el 50% de l’aforament de la sala.

Totes les persones que hagin adquirit l’abonament del festival, servirà per assistir al concert de Ferran Palau. Encara es poden adquirir entrades des d'aquest vincle. Altrament, tot el públic que hagi adquirit entrades rebran un missatge de correu electrònic i se’ls retornaran els diners.  

El Festival Elmini d'Olot havia de celebrar enguany la desena convocatòria del 12 al 15 de març. Després de molts estira-i-arronsa, la imposició de l'estat d'alarma i el confinament total de la població van obligar a suspendre'l. Des de l'associació La Química, que són els qui l'organitzen, proposaven de fer-lo el primer cap de setmana de desembre, del 4 al 6, sota mínims, amb cinc concerts a la Sala El Torín i l'aforament limitat a un màxim de 110 persones assegudes, però, finalment, les imposicions arran de la Covid els han decidit a cancel·lar-lo.

Arxivat a