Tornen les activitats obertes d'Olot Cultura amb la desescalada

Dijous a la Biiblioteca Marià Vayreda amb òpera, divendres al Casal Marià amb ciència i diumenge un únic espectacle d’El Més Petit de Tots al Teatre Principal amb "Lù" de la companyia Maduixa

Una imatge de l'opereta «Àries de reservat».
Una imatge de l'opereta «Àries de reservat». | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:33h
Aquesta setmana Olot Cultura retorna, amb la nova primera fase de la desescalada, amb tot d'activitats culturals, amb totes les mesures de seguretat imposades arran de la pandèmia de la Covid.

Així, dijous 26 de novembre, a les 19 h, al Teatre Principal d’Olot, Marc Rosich, Roberto G. Alonso, Elena Martinell i Glòria Garcés, oferiran Àries de Reservat, un concert de repertori clàssic, divertit, arriscat i engrescador. Una opereta on impera el joc i la ironia. L’alegria efervescent encomanadissa dels valsos vienesos contrasta amb el paisatge devastador, i és així com en l’espectacle s’obren les portes al més inesperat i grotesc. L'activitat és gratuïta, però per a controlar l’aforament cal descarregar-se una entrada a Olot Cultura.

Divendres, 27 de novembre, a les 19 h, al Casal Marià, Magda Campins, doctora en Medicina i especialista en Medicina Preventiva i Epidemiologia, i Clara Prat, doctora en Física Aplicada i Simulació en Ciències, faran una conferencia, dins el cicle "Els grans interrogants de la ciència", per a posar-nos al dia sobre els avenços quant a la Covid-19. L'activitat és gratuïta i per a controlar la capacitat de la sala cal descarregar-se una entrada. La xerrada també es podrà seguir en streaming a través de Youtube.

Diumenge 29 de novembre, a les 16:30 h i a les 18:00 h, al Teatre Principal d’Olot, la companyia Maduixa oferira , dins el cicle El Més Petits de Tots del Sismògraf 2020.

Les protagonistes d'aquesta obra viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen al camp sense descans i per a sobreviure han convertit la seva feina en un joc. , que en xinés tradicional vol dir "camí", parla sobre el poder de la creativitat i de la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida. Dansa i arts plàstiques i audiovisuals per a gaudir en família d’una proposta màgica. Un espectacle íntim carregat d’imatges poètiques i de sentiments.

És recomanat per a infants de 2 a 5 anys. Preu: 8 euros. Reserveu les entradles en alguna de les sessions des d'aquest vincle.
 

 
Arxivat a