PIAM del Nucli Antic

Comença la realització d’un mural a la plaça Campdenmàs d'Olot

L'obra, de l'artista Jofre Oliveras, representa una dona embarassada, símbol de renovació, fertilitat i humanitat

La paret de Ca la Bouera acull aquesta obra de Jofre Oliveras, a qui veiem d'esquena. | @olotuit.
per NacióGarrotxa, Olot | 23 de novembre de 2020 a les 08:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana ha començat la realització d'un mural artístic a la paret de Ca la Bouera a la plaça Campdenmàs d'Olot, obra de Jofre Oliveras, autor, també, del mural existent a l’edifici de Can Castellanes, seu del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.
 

Els treballs duraran aproximadament 10 dies i l’acció s'emmarca en la millora del paisatge urbà del Nucli Antic del Projecte Integral d'Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic.
 

La proposta, realitzada per la Penya AOAPIX amb motiu dels 30 anys de la seva constitució, és una dona embarassada, símbol de renovació, fertilitat i humanitat. Representa l’arribada d’un nou ésser, d’un nou futur i és símbol d’origen, responsabilitat, cura i estima.   
 

L’acció s'emmarca en la millora del paisatge urbà del Nucli Antic del Projecte Integral d'Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic i fou prioritzada i aprovada per part de l’AAVV del Nucli Antic i del Consell de Barri.

S’han destinat 6.000 euros al projecte amb l’objectiu de ressaltar la singularitat del barri i promoure l’orgull de pertinença entre els veïns. No es descarta, en un futur, pintar més murals i elaborar un itinerari urbà entre les diferents propostes artístiques ja realitzades per a fomentar que la població circuli pels diferents carrers del centre de la ciutat.

 

 

Participació