Participació juvenil

Es reprèn el Fòrum Jove, ara en línia, a Sant Joan les Fonts

Les trobades amb joves de Begudà i la Canya es faran el 26 i el 27 de novembre a través de la plataforma Jitsi

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 20 de novembre de 2020 a les 10:53 |
Tots els joves del municipi que hi estiguin interessats s'hi poden inscriure. | @santjoanfontsaj.
El passat mes de gener es va celebrar al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts el Fòrum Jove, amb l’objectiu de recollir les inquietuds i propostes dels joves del municipi d’entre 12 i 25 anys, per manera d’elaborar el Pla local de joventut 2020-2023. Un total de 37 joves hi van participar, amb una dinàmica de grups per a aplegar propostes.

La idea era continuar l’experiència en els mesos posteriors amb els joves de la Canya i Begudà però, malauradament, l’inici de l'estat d'alarma i el confinament arran de la pandèmia ho van aturar tot.


Ara, amb la voluntat de continuar endavant, tot i viure encara en el context de diverses mesures limitants, es reprèn la iniciativa però adaptant-la a les actuals circumstàncies. De manera que la trobada es farà en línia a través de la plataforma Jitsi.

Tots els joves del municipi que hi estiguin interessats, s'hi poden inscriure tot enviant un whatsapp amb el nom, edat i telèfon al 646 804 244, i us faran arribar l’enllaç per a connectar-s'hi.


La trobada amb els joves de Begudà serà el dijous 26 de novembre, a les vuit del vespre, i amb els joves de la Canya la reunió es farà el divendres 27, a la mateixa hora.
 

Cartell de Fòrum Jove en línia de Sant Joan les Fonts. Foto: @santjoanfontsaj.

 

Participació