1 de 10
Black Friday

Alumnes de l’Escola d’Art d’Olot i de la Piùbella Models col·laboren amb el petit comerç de Girona

Una trentena d’estudiants fan sessions fotogràfiques dels productes que les botigues promocionaran per la diada de descomptes prèvia a Nadal

Una de les sessions fotogràfiques dels alumnes en un comerç de Girona. | @gironacentre.
per NacióGarrotxa, Girona | 20 de novembre de 2020 a les 08:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant aquesta setmana i fins dimecres vinent, alumnes de l’Escola d’Art d’Olot i de l’escola gironina Piùbella Models col·laboren amb el petit comerç de Girona, amb sessions fotogràfiques dels productes que les botigues promocionaran per al Black Friday, la diada de descomptes que dona et tret de sortida a la campanya de Nadal.

Les sessions, sota la direcció del director d’art Rafael Pautasso, van a càrrec de dos alumnes en pràctiques del grau de Comunicació gràfica i audiovisual de l’escola de la Garrotxa, Sergio Alemán i Albert Morillo, i de més de trenta alumnes de modelatge de l’escola Piùbella Models.


“Tots hi sortim guanyant”, ha afirmat la gerent de l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, Mònica Bartrina. Segons explica, els alumnes tenen l’ocasió de posar en pràctica els seus coneixements i d’aprendre sobre casos reals, al mateix temps que els comerços se’n beneficien d’un “bon catàleg fotogràfic dels productes que podran promocionar la setmana vinent a través dels seus canals de comunicació”, ha dit.

Per la seva banda, la vicepresidenta de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena, ha afegit que “sempre són benvingudes les sinergies que puguem establir amb tots els sectors, però que ara, donat que el petit comerç està perdent vendes cada dia des de fa mesos, encara més”.


Així mateix, el president de l’associació, Josep Maria Noguer, ha expressat la necessitat “palesa” d’una “bona campanya de Nadal” davant el risc de tancament de comerços si aquesta “no anés bé”.

Els representants del comerç gironí han posat de relleu la “bona feina” que estan duent a terme els alumnes i l’agraïment, en aquest sentit, de les botigues que s’han adherit a la iniciativa, un total de trenta establiments que s’han pogut incorporar en el calendari de treball dels alumnes.


 

 

Participació