Servei públic

Correos ofereix la cita prèvia a l'oficina d'Olot

Es pot sol·licitar a través del web, l'app o l'Oficina Virtual

per NacióGarrotxa , Olot, 20 de novembre de 2020 a les 08:07 |
L'ofcina de Correos a Olot. | Arxiu NG.
L'oficina de Correos a Olot, situada al número 6 del carrer de Joaquim Vayreda, ja disposa del servei de cita prèvia per manera que els clients puguin triar el dia i l'hora en què vulguin anar a l'oficina i així evitar cues i esperes.

El servei es pot sol·licitar a través del web, l'app o l'Oficina Virtual de Correos, i l'elecció de l'hora i el dia generarà per al client un codi que només haurà d'introduir a la màquina de torn situada a l'oficina per a ser atès de manera immediata.


El sistema, en la seva petició, discrimina els trams horaris de mínima afluència de manera que el client pugui escollir amb la garantia que va ser atès a la seva arribada. Igualment contempla una finestra de temps, abans i després de l'hora sol·licitada, perquè si s'avança o s'endarrereix pugui ser atès igualment.

Aquesta moderna i completa funcionalitat permet als clients gestionar millor el temps i, al seu torn, les oficines poden dirigir-los a les hores de menys afluència.


A més, les persones de més de 65 anys disposen del número de telèfon d'Atenció al Client, 915 197 197, perquè puguin demanar cita prèvia en aquestes oficines, tot garantint encara més la seva seguretat.

Correos continuarà treballant per a oferir nous productes i serveis, tant d'administracions públiques com d'empreses privades, que contribueixin a explotar el potencial de la xarxa d'oficines i a facilitar la vida als ciutadans.

 

Participació