Troben un cadàver a la zona de l'Hostal del Sol d'Olot

Segons avança Ràdio Olot els Mossos d'Esquadra investiguen si es tracta de Pere Busquets, el veí desaparegut el passat 5 de novembre

L'home desaparegut a Olot, Pere Busquets, en una imatge recent.
L'home desaparegut a Olot, Pere Busquets, en una imatge recent. | Cedida.
NacióGarrotxa
19 de novembre del 2020
Actualitzat el 20 de novembre a les 12:24h
Segons Ràdio Olot una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha trobat en un bosc pròxim a l'Hostal del Sol d'Olot el cos sense vida d''un home. La patrulla, precisament, feia tasques de recerca de Pere Busquets, el veí d'OLot desaparegut el passat 5 d'octubre, ara fa sis setmanes.

Una patrulla canina dels Mossos hauria donat l’alerta mentre mentre es feien les tasques de recerca del veí desaparegut. Segons han informat fonts de la policia, el cos s’ha trobat a prop del domicili on vivia Pere Busquets, en una zona boscosa de difícil accés i per accedir-hi ha calgut activar la unitat de muntanya dels Bombers, que ha permès que la comitiva judicial i el forense poguessin inspeccionar el lloc i fer l'aixecament del cadàver.

La família de Pere Busquets va demanar l'ajuda de tothom per a trobar-lo, després que durant els quatre dies Bombers, Policia Local, Mossos i voluntaris no van reeixir ni van trobar cap pista d'on podria ser.

De fet, els Bombers van suspendre la recerca de l'home de 82 anys desaparegut a Olot després que de centrar-se en una zona determinada on es creu que hauria desaparegut. La família de Busquets va difondre un full amb la seva foto i la del seu telèfon mòbil, ja que creien que si es trobés aquest dispositiu es podria tenir algun indici fiable d'on s'hauria pogut perdre.

 
Arxivat a