Nova marquesina per a esperar el bus a la Canya i nova rampa a l’Escola Municipal de Belles Arts

Es tracta d'unes millores llargament reivindicades pels ciutadans

La nova marquesina per a esperar l'autobús a la Canya.
La nova marquesina per a esperar l'autobús a la Canya. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
18 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:01h
Continuen les millores a diferents punts del terme municipal de Sant Joan les Fonts, tot responent a les demandes que la ciutadania fa arribar al Consistori. En aquest sentit, s’ha instal·lat al nucli de la Canya una nova marquesina per a esperar-hi l’autobús.

Aquesta millora està pensada, sobretot, per a la mainada que agafa el transport escolar i no tenia cap mena de refugi davant les inclemències meteorològiques mentre l’esperava. Això passava tant els dies de pluja o vent, com també en dies molt solells.

En la celebració del "Quedem a la Plaça" feta abans de l’aturada per la pandèmia a la plaça de la Canya de l’1 d’Octubre, aquesta és una demanda que molts  familiars van posar a sobre la taula i que ara s’ha pogut resoldre per part de l’Ajuntament.

D'una altra banda, una nova petició que havia arribat a l’Ajuntament passava per la millora dels accessos a les dependències de l’Escola Municipal de Belles Arts. Ara, s’ha fet una rampa que en fa més fàcil la mobilitat i elimina un petit esglaó just davant de la porta d’accés. Una actuació feta per la Brigada Municipal i que s’havia demanat reiteradament.
 

Un operari de la Brigada Municipal actua a l'entrada de l'Escola Municipal de Belles Arts. Foto: @santjoanfontsaj.