Solidaritat

Una plataforma de venda d'avets de les Guilleries en línia darà part dels beneficis a Oncolliga

L'empresa ha vist reduïts els ingressos per les restriccions imposades arran de la Covid-19

per NacióGarrotxa , 17 de novembre de 2020 a les 13:24 |
Una branca d'avet. | ACN.
L'empresa Avet Solidari, en coordinació amb la Fundació Oncolliga de Girona, ha posat en marxa oncoavet.com, una plataforma de venda online d'avets de les Guilleries que destinarà part dels beneficis a l'entitat gironina. L'objectiu és facilitar que es puguin tirar endavant els seus serveis i programes d'ajuda a malalts de càncer i als seus familiars i, alhora, promoure aquest producte local. 

Els interessats a col·laborar podran triar entre dos tipus d'avets en diferents mides: l'Avet Picea Abies Excelsa (des de 39,99 euros) i l'Avet Abies Nordmanniana (des de 49,99 euros). Una part del preu (entre el 20 i el 25% segons el tipus d'avet) es destinarà a Oncolliga Girona en concepte de donatiu.A través del web, a més, es podrà adquirir també el tradicional Tió de Nadal. Les comandes s'entregaran a domicili –sense cost per a les que siguin superiors als 100 euros) i també es podrà programar una recollida post-Nadal.


Des d'Oncolliga han agraït la iniciativa especialment en uns moments en què l'entitat "pateix una reducció important d'ingressos a causa de les restriccions implantades per fer front a la Covid-19". En aquest sentit, remarquen que no poden fer la majoria d'activitats solidàries que feien habitualment per evitar aglomeracions i que estan buscant alternatives virtuals per poder aconseguir els recursos necessaris.

"Les necessitats dels malalts de càncer són les mateixes que abans de la covid o, fins i tot, han crescut perquè el sistema sanitari està col·lapsat i hi ha molta angoixa", afirma la presidenta d'Oncolliga, Lluïsa Ferrer.


Altres notícies que et poden interessar
 

Participació