El Museu de la Garrotxa proposa una visita diferent a l'exposició Cigarrillos París

"Esfumar" és una activitat creada pel col·lectiu Nyamnyam que es podrà fer de franc en la visita. L’activitat proposa fixar-nos en el fum dels cartells i viatjar al futur fins al París de l’any 2900

Amb uns auriculars o amb el mòbil es podrà seguir la proposat de Nyamnyam.
Amb uns auriculars o amb el mòbil es podrà seguir la proposat de Nyamnyam. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
17 de novembre del 2020
Actualitzat a les 9:40h
El Museu de la Garrotxa proposa una nova activitat relacionada amb l’exposició “Cigarrillos París i la publicitat moderna”, que es pot visitar fins al 10 de gener a la Sala Oberta. "Esfumar" és una experiència creada per l'espai Nyamnyam que pot fer-la cadascú durant la visita en qualsevol moment mentre duri la mostra.  
 
Quan s'arriba a la sala, al visitant se li proporcionaran uns auriculars o, si ho prefereix, podrà descarregar-se el contingut al seu mòbil a través d’un codi QR. A través d’una audioguia recorrerà l’exposició i s’haurà de fixar en el fum dels cartells i els arquetips representats. La història parteix de fets reals i n’afegeix d’altres de totalment inventats per a configurar el relat.  
 

L’activitat ens proposa viatjar al futur, fins al París de l’any 2900, mil anys després que es pintessin els cartells que s’exposen a la Sala Oberta. L’activitat s’ha desenvolupat específicament per a l’ocasió, pensant tant en el lloc on es desenvolupa com en els continguts que hi ha a la sala.

"Esfumar" era l’activitat prevista inicialment el dissabte 14 de novembre, amb motiu de la Nit dels Museus. Ara, s’ha transformat per adaptar-se a la situació de la pandèmia.  L’activitat és individual i compleix totes les mesures sanitàries de prevenció imposades arran de la Covid-19.

Nyamnyam és un col·lectiu artístic creat pels artistes Iñaki Alvarez i Ariadna Rodríguez, amb seu a Mieres. Tenen l'objectiu de promoure la creació i l'intercanvi de coneixement en cada context en què treballen. A mig camí entre les arts en viu, el pensament crític i la interacció social, creen situacions per a activar o recuperar formes de relació.
Arxivat a