1 de 10
Esports i lleure

L'Ajuntament d'Olot convoca la borsa de monitors per a Nadal i Setmana Santa

La contractació laboral serà de caràcter temporal, a raó de 20 hores setmanals prestades de dilluns a divendres, de 9 a 13 h

Una de les activitats del Nadal Esportiu de l'any passat. | IMELO.
per NacióGarrotxa, Olot | 17 de novembre de 2020 a les 08:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Olot ha obert la convocatòria de places de monitor per a treballar al Nadal Esportiu d’aquest 2020. Al mateix temps, la convocatòria també té la voluntat de ser la borsa de treball des d’on escollir els equips i professionals que gestionaran el Casal de Setmana Santa de l’any vinent.   
 

La contractació laboral serà de caràcter temporal, a raó de 20 hores setmanals prestades de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. L’horari està obert a modificacions i ampliacions per poder atendre urgències, canvis i els serveis necessaris així com el servei d’acollida matinal que es porta a terme de 8:30 a 9 h.  
 

D’entrada, el Nadal Esportiu s’ha previst del 22 al 31 de desembre del 2020. No obstant això, davant la situació actual i arran les previsions del Govern de la Generalitat davant les mesures per prevenir la propagació de la COVID-19, les activitats es podrien veure afectades, tant a nivell del nombre d’accions com de dates.  
 

Terminis i requisits per formar part de la borsa de monitors d’Olot
 

La convocatòria arrenca avui i els interessats i interessades podran presentar-s’hi fins al pròxim 29 de novembre del 2020. Per fer-ho només cal adreçar-se a la web d’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot: http://esportsilleure.olot.cat i emplenar el formulari corresponent que hi trobaran adjuntant la documentació requerida.
 
Els aspirants que desitgin prendre part en aquest procés caldrà que presentin:
   
-    Currículum vitae.
-    Fotocòpia del DNI.  
-    Fotocòpia de la targeta de col·legiat o fotocòpia del certificat del registre de les professions de l’esport. Si no esteu registrats, fotocòpia de la titulació més alta que es disposi.  
-    Certificació negativa de condemna per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual (expedit l’any 2020).
-    Documents acreditatius (fotocòpia) dels mèrits al·legats per valorar el concurs.
 
Al web d'Esports i Lleure podreu trobar les bases d’aquest procés així com els criteris de selecció a través dels quals es puntuaran i valoraran les candidatures, a més del formulari d'inscripció.
 
Per a més informació podeu consultar amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO), situat a l’avinguda República Argentina, 8, d’Olot, o a través del telèfon 972 266 461. L’horari d’obertura de l’equipament és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.  

 

 

Participació