Experiències artístiques del Petit als Núvols del Festival El Més Petit

Del 14 al 29 de novembre inclou tres experiències artístiques en línia per veure i participar en família amb els més petits de casa

NacióGarrotxa
13 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:04h
El Petit Nüvol porta el teatre digital als més menuts.
El Petit Nüvol porta el teatre digital als més menuts. | @MESPETITDETOTS
El Festival El Més Petit de Tots proposaamb el Petit als Nüvols tres experiències artístiques creades expressament per l’ocasió per tres companyies catalanes. Es tracta de Cuc, d’Animal Religion; L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon; i Expandint la jungla, de la companyia Big Bouncers. Són tres propostes que requereixen la participació activa de les famíles.

Per accedir-hi caldrà comprar un codi que donarà accés a les tres creacions. El codi també us donarà accés a visualitzar les conferències a la carta del V Encontre Internacional d’Arts per a la primera infància a càrrec d'especialistes en el món de la creació artística per a la primera infància. L'entrada és un codi que us permetrà accedir a tot aquest material via web a partir del 14 de novembre de 2020. [Adquiriu les entrades en aquest vincle.]

Cuc, d’Animal Religion

Un joc participatiu digital de videocollage. Animal Religion ha visitat la teva ciutat i ha aprofitat per instal·lar una idea/joc en un espai secret que tu coneixes bé. Ara et toca a tu fer el següent pas: trobar-lo! Mira el vídeo de la teva ciutat, llegeix les instruccions amb atenció i… ja ho tens! Surt al carrer, descobreix aquest lloc i presenta-hi el teu moviment. Però, ep! Has d’acudir-hi amb algú que et gravi (recorda que aquesta és una proposta que combina moviment i vídeo). Quan en tinguis el resultat, envia’ns-el i suma la teva creació al gran cuc que formarem amb tots els vídeos dels participants. Aquest cuc s’anirà fent gran i, al final d’El més petit, el veuràs acabat! Edats recomanades: De 0 a 5 anys.

L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon

David Ymbernón ens proposa tres mons petits i únics compostos a partir d’un inventari d’objectes. Tres mons que amaguen històries, secrets, imatges i somnis. Junts desplegarem aquests mons increïbles des de casa recreant l’univers que ens ofereix Latung La La. A L’horitzó de Latung La La l’artista us convida a crear el vostre propi cosmos i, un cop dissenyat, us demana que n’hi envieu una fotografia, un vídeo, un dibuix o una poesia. Deixeu volar la imaginació! Edats recomanades: De 2 a 5 anys.

Expandint la jungla, de  Big Bouncers

La jungla traspassa l’espectacle i s’expandeix pels núvols fins arribar a casa teva. Es tracta d’un món suggeridor ple d’atmosferes sensorials que es pot experimentar sense sortir del menjador i que té els habitants de cada llar com a públic. Aquesta proposta es desplega en dues creacions: Un dia a la jungla, una peça en format cinematogràfic i Jungla particular, una càpsula visual i de moviment que et permetrà explorar el moviment expressiu des de casa. Edats recomanades: De 2 a 5 anys.
 

Cartell del Petit als Núvols del Festival El Més Petit. Foto: @MESPETITDETOTS