La garrotxina Sweet Dreams Productions guanya el premi a la millor empresa de casaments de l'any 2020

És un reconeixement internacional de la plataforma Zankyou que l'avala com una de les millors empreses de la indústria nupcial entre més de cent mil proveïdors d’arreu del món

Un dels esdeveniment organitzats per l'empresa garrotxina.
Un dels esdeveniment organitzats per l'empresa garrotxina. | SweetDreams_cat.
NacióGarrotxa
12 de novembre del 2020
Actualitzat a les 14:34h
Zankyou, la plataforma internacional líder en la indústria dels casaments, ha portat a terme la X Edició dels premis internacionals més importants dins de el sector nupcial. Aquest any més que mai, es reconeix el treball i esforç per part de tots els professionals que han patit una dura situació, per  el seu esforç, dedicació i passió per la seva feina els ha permès ajudar a parelles de tot el món. "Aquests premis suposen el reconeixement a l'esforç dels professionals nupcials al llarg de l'any. Són els únics premis de professional a professional ", assenyala Guillermo Fernández-Riba CEO de Zankyou.

L'empresa garrotxina Sweet Dreams Productions ha rebut el premi com una de les millors empreses de la indústria de les noces a nivell internacional. Situada a les Preses, va resultar guanyadora en la X Edició dels premis Zankyou International Wedding Awards (Ziwa 2020) a la demarcació de Girona, un reconeixement per tota la feina i compromís cap a les parelles que han confiat en els seus serveis. Aquest premi els posiciona com una empresa amb garantia de qualitat i professionalitat a nivell de tot l'estat.

Un premi amb reconeixement internacional

Dins d'aquesta edició van participar més de cent mil proveïdors d’arreu del món i més de 17.000 a nivell estat. A Espanya s'han atorgat 694 premis dels quals 136 han estat seleccionats per un jurat.

El jurat dls premi Ziwa 2020 està format per Imagina tu boda, el Sofà Groc, Lara Cos, Weddings with love, Lidia Ruiz, Bianca Weddings, Fit for weddings, Miadreamer, Vintage Bodas y MC Event Planner; wedding planners reconegudes a nivell estatal i amb una àmplia experiència en el món de les noces, el que els atorga un criteri expert a l'hora de lliurar aquests premis especials per a proveïdors.
Arxivat a