Sant Joan les Fonts tallarà el proveïment d’aigua per a millorar els dipòsits de la xarxa

Serà els dijous 12, 19 i 26 de novembre a partir de les nou del matí, amb una durada d'unes tres hores, a les estacions de Soler, Aiguanegra i l'Estany

Els talls de subminustrament es faran en els pròxim tres dijous de novembre.
Els talls de subminustrament es faran en els pròxim tres dijous de novembre. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
11 de novembre del 2020
Actualitzat a les 10:21h
Aquest mes de novembre es realitzaran actuacions de neteja dels dipòsits que abasten la xarxa d’aigües municipals a Sant Joan les Fonts, una tasca necessària que obliga a tallar el subministrament.

El dijous 12 de novembre es farà la neteja del dipòsit de Soler, que afectarà a la part més alta del municipi (els carrers Rocacorba, Font Blanca i Torrent del Soler). El tall serà a partir de les 9 del matí i durarà unes 4 hores.

El següent dijous, 19 de novembre, es procedirà a la neteja del dipòsit d’Aiguanegra i afectarà a tota la zona. El tall començarà a partir de les 9 i durarà entre 2 i 3 hores.

Finalment, el 26 de novembre, es netejarà el dipòsit de l’Estany. Tot i que s’intentarà donar aigua des de Cossei, pot ser que algun abonat de Sant Cosme se'n vegi afectat. El tall serà també a les nou del matí i tindrà una durada aproximada d’entre 2 i 3 hores.

Són unes millores necessàries que beneficien la qualitat i el funcionament de la xarxa. Us demanem disculpes per les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar.


 
Arxivat a