Les Preses dóna els diners recaptats durant la Gala a Càritas Garrotxa

Tot i que els espectacles eren de franc, a la sortida, amb taquilla inversa, es van poder recollir 580,78 euros

El moment de la donació del xec simbòlic a Càritas Garrotxa.
El moment de la donació del xec simbòlic a Càritas Garrotxa. | @lespreses_cat.
NacióGarrotxa
09 de novembre del 2020
Actualitzat a les 9:03h
En els espectacles que es van fer durant la Gala de les Preses es van recaptar 580,78 euros, que s'han destinat a Cáritas Garrotxa.

El batlle de les Preses, Pere Vila, ha explicat –durant la donació del xec corresponent a l'entitat solidària– que enguany des de la Comissió de festes, amb la col·laboració de l’Ajuntament, es va voler preparar una Gala de les Preses amb poques activitats, però totes de molta qualitat. El que no es volia era no deixar de fer cap acte de Festa Major i es van programar poques activitats, tot seguint les normes sanitàries i de seguretat davant la pandèmia que estem vivint.

Espectacles com el de l’Anna Roca, una obra de teatre de la companyia de Teia Tròlics, l’espectacle d’humor d’en Peyu o l’espectacle infantil de la Dàmaris Gelabert són les activitats que es van poder veure de forma gratuïta, per bé que a la sortida de cadascun dels espectacles es feia una taquilla inversa i tots els donatius recaptats s’han volgut destinar a Càritas Garrotxa.

Per part de Càritas Garrotxa, Carles Oller ha afirmat que pels temps que estem vivint aquestes donacions són molt benvingudes i ha ressaltat que és emotiu i també molt satisfactori que hi hagi donacions com aquesta que són iniciatives pròpies d’entitats, com és el cas de la Comissió de festes de les Preses, que veuen i valoren que cal ser solidaris i no s’obliden per qui més ho necessita. El president ha dit que aquests diners aniran destinats a les persones que més ho necessiten.

Al llarg de l’any l’Ajuntament de les Preses col·labora amb Càritas Garrotxa amb una aportació econòmica.

 
Arxivat a