vehicles d'ocasió

Nova convocatòria d’ajuts al pagament de l’impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 a Olot

S’adreça a tothom qui abans de finals d’any compri un vehicle d’ocasió als concessionaris que van participar de la Fira del Vehicle d’Ocasió de 2019

per NacióGarrotxa , Olot, 6 de novembre de 2020 a les 10:19 |
la Fira del Vehicle d’Ocasió durant les festes de Sant Lluc a Olot el 2019. | Martí Albesa.
Aquest dilluns, 2 de novembre, el Butlletí Oficial de la Província de Girona ha publicat l'anunci d'aprovació de les bases i l’obertura de la convocatòria d’ajuts per al pagament de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica de l’any que ve per a les persones que adquireixin un vehicle d’ocasió en els concessionaris que al 2019 van participar de la Fira de Sant Lluc.
 

Les bases de la convocatòria –que es poden descarregar des d'aquest vincle– estableixen que s’atorgarà un ajut per a pagar l'impost sobre vehicles de tracció mecànica de 2021 als olotins que facin la compra d’un turisme des del 18 d’octubre al 31 de desembre de 2020.

El vehicle s’ha d’haver adquirit a un dels concessionaris que va participar de la Fira del Vehicle d’Ocasió que va tenir lloc a l’última edició de la Fira de Sant Lluc. Com que les mesures imposades arran de la pandèmia han impedit aquest any la celebració del certamen, l’ajut fa referència a la Fira del Vehicle d’Ocasió de 2019 i es tracta d’una mesura de suport al sector d’automoció local.

 
Per acollir-se a la convocatòria, cal fer arribar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot, juntament amb la documentació que s’indica a les bases. Hi ha temps fins al 8 de gener de 2021.  

 
La d’aquest 2020 és la vuitena convocatòria d’ajuts que, fins al moment, ha beneficiat 86 persones.

 

Participació