Emprenedoria

La 7a edició dels Premis 100% Emprenedors compta amb 10 candidats

Els guardons es lliuren dins del marc del programa Garrotxa Emprèn, que presenta un nou format arran de la Covid-19

per NacióGarrotxa , Olot, 4 de novembre de 2020 a les 12:11 |
Una de les estructures de l'empresa Troncsijoc, candidata als guardons d'enguany. | Troncsijoc.
Ja s’han escollit els deu finalistes de la 7a edició dels Premis 100% Emprenedors que un any més reconeixeran les activitats econòmiques més innovadores de la Garrotxa. Des de la primera edició d’aquests guardons s'hi han presentat un total de 74 candidats i una vuitantena de projectes d’activitats com comerç, artesania, materials biodegradables, activitats sostenibles o relacionades amb la salut. Aquest any són deu els emprenedors que opten a rebre aquestes reconeixements.  

Els premis –organitzats pel Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot, DinàmiG, Euram Garrotxa i JEG– volen ser un punt de trobada a l’entorn de l’empresa amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar les iniciatives més emprenedores de La Garrotxa. Alhora, serveixen també com un reconeixement global de l’activitat socioeconòmica de la comarca.  


Els premis reconeixen cada any aquells projectes que destaquen en dues categories: el Premi 100% Emprenedor/Emprenedora i el Premi Jove Empresari/Empresària. Els escollits d’enguany que opten a aquests premis són de sectors ben variats, des de les arts escèniques fins al disseny gràfic, passant pel coaching, jocs o salut de la dona.  

des de la primera edició d’aquests premis


En concret es tracta de l’escola d’arts escèniques La Quarta Paret; la proposta turística de Cabanyes entre Valls; els serveis de coaching per empreses d’Eva Aixelà; les cadires de rodes elèctriques per a infants amb mobilitat reduïda Buggy-Bee; l’empresa Troncsijocs especialitzada en el disseny i construcció d’estructures de jocs fetes de fusta, que l'any passat va guanyar un dels Premis Projecta't de la Diputació de Girona; i, els especialistes en salut de la dona Equip Dona.

També, opten als premis L’Atelier de Fabric’s Sou –on s’imparteixen classes de costura creativa i brodat a mà–; les propostes d’intel·ligència artificial d’IndeepVision; el taller de restauració de mobles i tapisseria Verd de Gris; i, l’estudi de disseny gràfic i direcció creativa Poble.  

 
Garrotxa Emprèn

Els Premis 100% Emprenedors formen part del programa Garrotxa Emprèn dedicat a organitzar activitats per impulsar l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local, així com fer visibles i donar suport a les activitats econòmiques de nova creació.  

Arran de l’afectació de la crisi sanitària de la COVID-19, els esdeveniments programats s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals oferint formacions a emprenedors, tallers de sensibilització a les escoles, assessoraments especialitzats per empreses i emprenedors de forma diferent, reformulant-se i estenent-se fins a finals d’any.  

 

 

Participació