S’anul·len totes les activitats culturals programades a Olot entre el 30 d’octubre i el 12 de novembre

Els treballadors de la cultura olotins es concentraran avui a migdia davant del Teatre Principal per protestar per la suspensió de les activitats

Façana del Teatre Principal d'Olot.
Façana del Teatre Principal d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
30 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:27h
A resultes de les noves mesures per a lluitar contra la Covid-19 impulsades pel Govern, s’anul·len totes les activitats culturals programades a Olot entre 30 d’octubre i el 12 de novembre.

Els imports de les entrades per als espectacles de pagament suspesos seran retornats de manera automàtica en els pròxims dies. Aquests espectacles són Monroe-Lamarr (previst aquest divendres, 30 d’octubre), Around the world, de Brodas Bros (previst el diumenge, 8 de novembre) i el concert de Nu i Aixopluc, de La Roda de Proximitat (previst el dijous, 12 de novembre).

Durant aquest període, la Biblioteca Marià Vayreda oferirà només el servei de préstec. Cal demanar els documents per telèfon al 972 261 148 o per correu a [email protected] i acordar el dia i hora que s’aniran a recollir. No cal demanar hora per al retorn de documents. Si es vol consultar documents exclosos de préstec, també cal concertar una cita per telèfon o per correu-e.

Els Museus d’Olot continuaran oberts dins el seu horari habitual d’atenció al públic, amb una capacitat màxim del 30% a les sales d’exposició. Aquest diumenge dia 1 de novembre, els Museus d’Olot tenen l’entrada gratuïta, com cada primer diumenge de mes.  

Protesta al Teatre Principal

Els treballadors de la cultura i d'ensenyaments artístics d'Olot es concentraran avui a migdia (12:00 h) davant del Teatre Principal per a manifestar el seu desacord per la suspensió de les activitats culturals.

Es demana d'anar-hi vestits de negre i amb m'ascara i que es respectin les distàncies físiques de seguretat.

Arxivat a