Teatre

Olot Cultura avança l'horari d'inici d'alguns espectacles per la pandèmia

Les obres de teatre "Monroe-Lamarr", "El pare de la Núvia" i "Tierras del sur" començaran a les 19:30 h, mentre la Nit dels Museus programa les sessions a les sis, les set i les vuit del vespre

per NacióGarrotxa , Olot, 29 d'octubre de 2020 a les 11:04 |
«El pare de la núvia» avança a les 19:30 h la sessió del 13 de novembre al Principal d'Olot. | David Ruano/Focus.
Canvis en la programació d’Olot Cultura per a adaptar-se a les noves restriccions horàries imposades pel Govern arran de la Covid-19.


L’espectacle Monroe-Lamarr, previst aquest divendres 30 d’octubre, començarà a les 19:30 h. També, començaran a aquesta hora, els espectacles El pare de la núvia (13 de novembre) i Tierras del sur (19 de novembre).  

Igualment, hi ha canvis en les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Esfumar, l’activitat principal de "La Nit dels Museus" (14 de novembre), ha programat tres sessions a les 18, 19 i 20 h. Aquella nit els museus estaran oberts fins a les nou del vespre.

 
Tothom qui ja havia comprat una localitat per a alguna d’aquestes propostes, podrà aprofitar la mateixa entrada, encara que l’hora que hi posi no sigui la correcta.


Els qui desitgin la devolució de l’import, ja que no els va bé el nou horari, poden dirigir-se a la taquilla del Teatre Principal d’Olot o escriure un correu electrònic a taquilla@olot.cat.  

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació