El dramaturg garrotxí Carles Batlle estrena divendres a Olot «Monroe-Lamarr», dirigida per Sergi Belbel

El dia abans, en una conferència a la Biblioteca Marià Vayreda, parlarà d'aquesta ficció, un encontre entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que podia haver alterat el curs de la guerra freda

Elisabet Casanovas i Laura Conejero donen vida a Hedy Lamarr i Marilyn Monroe.
Elisabet Casanovas i Laura Conejero donen vida a Hedy Lamarr i Marilyn Monroe. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
27 d'octubre del 2020
Actualitzat el 30 d'octubre a les 8:43h
Elisabet Casanovas i Laura Conejero donen vida a Hedy Lamarr i Marilyn Monroe en la ficció Monroe-Lamar, del dramaturg garrotxí Carles Batlle, que s'estrena aquest divendres, 30 d'octubre, a les nou del vespre, al Teatre Principal, sota la direcció de Sergi Belbel.

L’any 1962 es produeix la trobada secreta entre les actrius Marilyn Monroe i Hedy Lamarr, una dona excepcional que també va despuntar com a enginyera gràcies al desenvolupament d’un sistema precursor de la tecnologia wifi actual.

Carles Batlle porta a la ficció aquest encontre entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe, que podria haver alterat el curs de la guerra freda. L'obra va aconseguir el IV Premi Frederic Roda a la autoria teatral 2018 concedit per l’Agrupació Dramàtica de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

El dia abans, dijous, a les set del vespre, Batlle farà una conferència sobre l'obra de teatre a la BIblioteca Marià Vayreda. L'accés és gratuït, però al reservar plaça al 972 261 148 o a biblioteca@olot.cat.
Arxivat a