Nou programa de TV3

El cuiner de TV3, Marc Ribas, enregistra el nou programa «PopUp Xef» a Olot

Aquest nou espai televisiu, que es porta amb molt de sigil, vol donar a conèixer els productes de proximitat i el comerç local

per Xavier Borràs , Olot, 22 d'octubre de 2020 a les 11:43 |
El cuiner Marc Ribas davant la camioneta del nou porgrama «PopUp Xef» de TV3. | Foto: Xavier Borràs.
Sorpresa aquest matí al Firalet d'Olot, quan molts ciutadans han vist que s'hi muntaven tot parades de mercat –malgrat no ser dilluns–, taulells amb aparells de cuina, taules per servir-hi àpats i una camioneta del tipus food truck (cuina sobre rodes). Els dubtes s'han esvaït quan han vist que s'hi passejava Marc Ribas, el conductor dels programes "Cuines" i "Joc de Cartes" de TV3.

Tot i el sigil i el secretisme per part dels equips que munten tota aquesta parada a Olot, NacióGarrotxa ha pogut saber que es tracta d'un nou programa, "PopUp Xef", que a manera de rodamón, anirà per molts municipis de Catalunya en una mena de nou concurs per a donar a conèixer els productes de proximitat i el comerç local relacionat amb la restauració i les especialitats més típiques de cada indret. També, s'ha pogut saber que ben aviat l'equip de producció aterrarà a Besalú per fer-hi un nou enregistrament.

 

Els olotins s'han sentit sorpresos aquest matí amb el desplegament al Firalet. Foto: Xavier Borràs.


De fet, tot just aquest passat dimarts, 20 d'octubre, ja va saltar la llebre a la Seu d'Urgell, tal com va fer saber Ràdio La Seu:

 
Caldrà esperar uns dies perquè des de TV3 aportin més detalls d'aquest nou programa del popular cuiner, ja que de moment no en baden boca.

 

Participació