Dissabte amb «Píndoles» de 15 minuts de teatre a les Planes d'Hostoles

"A les fosques", "Ninis" i "Passa la vida" es podran veure de franc a partir de dos quarts de vuit del vespre a la plaça Catalunya

Uri Callau i Berta Errando són els actors de «Passa la vida», una de les píndoles de teatre.
Uri Callau i Berta Errando són els actors de «Passa la vida», una de les píndoles de teatre. | @PindolesFest.
NacióGarrotxa
20 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 9:11h
L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles, en col·laboració amb el Casal Cívic La Cooperativa i el Departament de Cultura organitzen aquest dissabte "Píndoles. Teatre breu en espais vius" a partir de dos quarts de vuit del vespre a la plaça Catalunya.

En aquesta singular proposta s'ofereix al públic tres obres de 15 minuts que es faran de forma simultània a diferents espais del municipi. Es tracta de tren car la quarta paret i deixar-se seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i de prop en indrets inesperats. Aquest circuit teatral itinerant oferirà tres obres: el thriller "A les fosques", la comèdia "Ninis" i la tragicomèdia "Passa la vida".

Per poder gaudir de les tres representacions, i seguint els protocols de seguretat que dicta el PROCICAT, cal una inscripció prèvia que es pot fer a la Biblioteca Municipal (972 448 032) o a l'adreça de correu-e lesplanes@bibgirona.cat.
 

El cartell de les «Píndoles» de tearre breu d'aquest dissabte a les Planes d'Hostoles. Foto: @aj_planes.


 
Arxivat a