Torna la campanya Acolor del comerç d'Olot fins al 7 de novembre

Per quart any consecutiu, la iniciativa –amb descomptes, regals directes o obsequis– té l’objectiu d’engrescar els ciutadans d’Olot i els visitants que s’hi apropin aquesta tardor

NacióGarrotxa
19 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 8:47h
Des d’aquest dilluns 19 d’octubre i fins al pròxim 7 de novembre, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) porta a terme una nova edició de l’Acolor; una campanya d’impuls i promoció del comerç local de la ciutat.

Enguany, arran de les afectacions i mesures per la Covid-19, la iniciativa ha previst un seguit de canvis amb l’objectiu d’engrescar encara més els ciutadans d’Olot i els visitants que s’apropin fins a la capital de La Garrotxa durant aquests dies de tardor. D’aquesta manera, des de l’entitat tenen la voluntat de donar suport als comerciants generant més afluència de visitants, possibles compradors, així com promocionar l’àmplia oferta comercial d’Olot.
 
Com en les anteriors tres edicions, l’ACO ha dividit els comerços associats en 8 categories, cadascuna amb un color diferent. Les persones que vagin a comprar a un dels  establiments associats rebran una butlleta de color aleatori (mai del mateix color que l’establiment on fan la compra) que els permetrà obtenir descomptes o regals directes dels establiments o un obsequi de l’ACO que se’ls hi entregarà en el mateix moment de la compra.  
 
En cas d’haver obtingut un descompte o un regal, els participants tindran temps de bescanviar-lo fins al 21 de novembre. Els vals no seran canviables per altres articles i els descomptes no es podran aplicar en articles de promoció, rebaixes o ofertes.  
 
Aquesta iniciativa se suma al conjunt de propostes i accions que ha impulsat l’entitat conjuntament amb l’Ajuntament d’Olot com ‘Triem a prop, donem vida a Olot’ que té per objectiu reactivar el teixit comercial de la ciutat i el consum local mostrant les adquisicions que realitzen els veïns i veïnes de la ciutat així com entrega de vals regal de 50 euros per utilitzar en algun dels comerços associats a l’ACO, l’Olot.Shopping o la campanya de descomptes especials ‘De botiga a botiga’, entre d’altres.  
 

Cartell de la 4a edició d'Acolor, que s'allargarà fins al 7 de novembre. Foto: @ACOolot.


 
Arxivat a