Noves i estrictes mesures de seguretat al mercat setmanal de dilluns a Olot

Les recents imposicions dictades pel Govern obligaran a posar-hi tanques d'entrada i sortida i controls de la Policia Municipal, entre d'altres restriccions

El mercat setmanal dels dilluns a Olot.
El mercat setmanal dels dilluns a Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
16 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:31h
D’acord amb el nou paquet de mesures marcades pel Govern de la Generalitat per frenar l’expansió de la Covid-19, l’Ajuntament d’Olot ha actualitzat les mesures de seguretat pel que fa al mercat setmanal dels dilluns.  

En aquest sentit i seguint les línies marcades per part de les autoritats sanitàries i del Govern, s’han establert un seguit d’indicacions per a controlar aforaments, evitar possibles aglomeracions i nous positius a les proves PCR de coronavirus.  

Per una banda, els voluntaris de Protecció Civil i agents de la Policia Municipal d’Olot tornaran a controlar els accessos i el flux d’assistents al mercat setmanal amb tanques d’entrada i de sortida.

Per altra banda, s'obliga a tots els clients del mercat setmanal que mantinguin tothora les distàncies de seguretat d’1,5 metres, portin màscara i respectin el circuit dissenyat i els torns d’espera. Sobretot, es demana que únicament s'estiguin al mercat el temps imprescindible per a realitzar les compres. En aquest sentit, també serà necessari l’ús de gel hidroalcohòlic per a garantir la seguretat sanitària a tot l’espai.

A l’hora de comprar, totes les parades comptaran amb cintes i elements de seguretat per a evitar les aglomeracions i s’ha marcat que cada treballador només podrà atendre una persona.  

 

Cartell informatiu amb les noves mesures dictades pel Govern. Foto: @olotuit.