La fotografia en temps de pandèmia s'exposa al Museu de la Garrotxa

Es tracta de 45 obres del grup d’adults de fotografia de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot que es podran observar fins al 22 de novembre

Les obres es podran veure fins al 22 de novembre al primer pis de l'Hospici.
Les obres es podran veure fins al 22 de novembre al primer pis de l'Hospici. | @emeolot.
NacióGarrotxa
14 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:45h
Amb l’inici de l’estat d’alarma el 14 de març passat –de la mateixa manera que els centres educatius–, l’Escola Municipal d’Expressió (EME) va intentar seguir oferint en línia les modalitats que d'ensenyament que aquest sistema telemàtic permetia.

En aquestes circumstàncies adverses, el grup d’adults de fotografia de l’EME va ser un dels més actius. Esperonats pel seu professor, Pep Sau, van optar per fer una sèrie de propostes prou motivadores perquè, des de casa, cadascun dels alumnes portés a terme les seves pròpies creacions fotogràfiques a partir d’unes temàtiques conjuntes.

El resultat ha estat un total de 45 fotografies (en format de 50x50 cm) que componen els sis reptes assolits: des de fer fotografies fetes a l’interior de casa, realitzar quatre retrats de la mateixa persona o portar a terme una fotografia que funcioni com a cartell o portada de revista o llibre, entre altres.  

Totes aquestes obres formen part de l’exposició que es podrà visitar a partir d’aquest dissabte, 17 d’octubre, a la sala 15 del Museu de la Garrotxa. Fins al dia 22 de novembre es poden veure les obres al primer pis de l’Hospici.  
 

Un dels retrats fets per un alumne de l'EME durant l'estat d'alarma. Foto: @emeolot.



 
Arxivat a