L'home perdut a Olot hauria desaparegut des del dilluns 5 d'octubre

Fonts de la investigació revelen que aquest dia va anar a dinar al Casal Cívic, va pagar els àpats de tota la setmana i ja no va aparèixer-hi de nou ni dimarts ni dimecres

L'home desaparegut a OLot, Pere Busquets, en una imatge recent.
L'home desaparegut a OLot, Pere Busquets, en una imatge recent. | Cedida.
14 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:42h
Fonts de la investigació de la recerca de Pere Busquets Capdevila, l'home de 82 anys d'Olot desaparegut fa una setmana, hauria deixat de donar senyals de vida des de dilluns passat a la tarda, 5 d'octubre, amb què ja faria deu dies que no se'n sap res.

Dilluns mateix, dia de mercat setmanal a la capital de la Garrotxa, va anar a dinar al Casal Cívic –davant per davant de l'edifici de La Caritat– i va pagar l'abonament de tots els àpats de la setmana. Com que ni dimarts ni dimecres, tot i tenir-lo pagat, no va aparèixer pel centre a menjar, des del Casal van trucar la seva germana i li van comunicar la preocupació pel fet que no hi havia anat, si és que li passava res.

Llavors, la germana de Busquets va trucar els fills, que van anar a casa del pare i hi van trobar el cotxe. Es descartava, doncs, que hagués marxat amb el seu propi automòbil i és quan es va posar la denúncia de la desaparició a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i es va iniciar la recerca, amb quinze dotacions de bombers, mossos, unitats canines i fins i tot un helicòpter.

La família està molt sorpresa que dissabte es decidís aturar la recerca per la manca d'indicis i just ahir van fer córrer per diverses xarxes socials un cartell amb la fotografia de Pere Busquets i del seu mòbil. De fet, malgrat aquesta decisió, que troben estranya, tant el cercle familiar, d'amics, coneguts i voluntaris continuen cercant l'home desaparegut pels voltants de l'Hostal del Sol. Se sap que la darrera trucada agençada al seu mòbil va ser dilluns a migdia, abans de dinar, dimecres encara donava senyal durant les primeres hores de cerca en una àmplia zona compresa entre el passeig de Barcelona, Montolivet i l’Hostal del Sol

Els Bombers van suspendre la recerca de l'home de 82 anys desaparegut a Olot després que aquest passat dissabte van centrar-se en una zona determinada on es creu que va desaparèixer l'home. El dispositiu de recerca es va iniciar dimecres, dijous es va ampliar i va continuar divendres per diverses zones d'Olot, la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts.
 

Full difós per la famíla de Pere Busquets per a trobar qualsevol indici de la seva desaparició. Foto: Cedida.


La família i els voluntaris han començat a distribuir els cartells per tota la comarca de la Garrotxa i també fins a Figueres i part del Ripollès per veure si algú el pot localitzar. Els nous cartells que han preparat compten amb una fotografia en què es pot distingir més la cara amb l'objectiu que qualsevol persona que l'identifiqui avisi als serveis d'emergència.

Pere Busquets, de 82 anys, és calb amb alguns cabell blanc i duu ulleres i és un home que tenia autonomia plena. La família prega encaridament que tothom qui tingui algun indici, també les companyies de transport, ho comuniqui als Mossos d'Esquadra o al 112.

 
Arxivat a