La família de l'home desaparegut a Olot demana ajuda per a trobar-lo

Difonen una fotografia de Pere Busquets, de 82 anys, i del model del seu telèfon mòbil

L'home desaparegut a Olot, Pere Busquets, en una imatge recent.
L'home desaparegut a Olot, Pere Busquets, en una imatge recent. | Cedida.
NacióGarrotxa
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 9:52h
Pere Busquets Capdevila és l'home de 82 anys veí d'Olot que va desaparèixer dimarts passat a la capital de la Garrotxa. Aquest dimarts mateix, la seva família n'ha difós una fotografia i demana l'ajuda de tothom per a trobar-lo, després que durant els darrers quatre dies Bombers, Policia Local, Mossos i voluntaris no hagin reeixit ni hagin trobat cap pista d'on podria ser.

De fet, els Bombers van suspendre la recerca de l'home de 82 anys desaparegut a Olot després que aquest passat van centrar-se en una zona determinada on es creu que va desaparèixer l'home. Va ser el seu fill qui va denunciar-ne la desaparició el dimecres a la comissaria i va explicar que l'última vegada que el van veure va ser dimarts. El dispositiu de recerca es va iniciar dimecres, dijous es va ampliar i va continuar divendres.

La família de Busquets ha difós un full amb la seva foto i la del seu telèfon mòbil, ja que creuen que si es trobés aquest dispositiu es podria tenir algun indici fiable d'on s'hauria pogut perdre.

 

Full difós per la famíla de Pere Busquets per a trobar qualsevol indici de la seva desaparició. Foto: Cedida.

Arxivat a