Marina Alegre substitueix Albert Bramon al capdavant del PSC a la Garrotxa

L'actual subdelegat del govern espanyol a Girona continuarà a l'executiva com a secretari de relacions institucionals

Marina Alegre ocuparà la primera secretaria del PSC garrotxí.
Marina Alegre ocuparà la primera secretaria del PSC garrotxí. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
08 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:53h
El passat 29 de setembre va tenir lloc, telemàticament, l’assemblea de l’agrupació del PSC a la Garrotxa. Els militants van escollir Marina Alegre, actualment regidora a l'Ajuntament d'Olot, com a primera secretària, amb una candidatura de renovació que, segons Albert Bramon, primer secretari sortint, "donarà energia, dinamisme i capacitat per a atraure nova gent".

Albert Bramon, que actualment és el subdelegat del govern espanyol a Girona, continuarà dedicant el mateix temps i la mateixa energia al projecte socialista i al partit però des d’una altra posició, en aquest cas com a secretari de relacions insitucionals.

Marina Alegre és la primera dona al capdavant de l’agrupació de la Garrotxa i pren el relleu amb moltes ganes de treballar per la comarca i amb el compromís de "tornar a il"lusionar a la gent progressista de la Garrotxa, ampliant la base i recuperant votants per fer que la nostra sigui una comarca de futur i i contribuir en el seu desenvolupament econòmic i social, com ha fet el partit socialista sempre que ha governat".

La nova executiva està formada pels següents membres:

    ▪    Primera secretària: Marina Alegre.
    ▪    Secretari d’organització: Josep Guix.
    ▪    Secretari d’administració: Jaume Mir.
    ▪    Secretari Implantació: Ermel Solà.
    ▪    Secretari de relacions institucionals: Albert Bramon.
    ▪    Secretaria a de premsa: Marina Alegre.

També és crearan una sèrie de sectorials en diversos àmbits per tal de repartir responsabilitats entre els afiliats i simpatitzants amb l’objectiu de dinamitzar l’agrupació i involucrar més a tothom.
Arxivat a