VÍDEO «Marwa. Petita i valenta», és el DocsdelMes de Can Trona aquest divendres

S'hi retrata la guerra de Síria i la crisi dels refugiats a través dels ulls dels infants

La petita Marwa és la protagonista del Docs del Mes a Can Trona.
La petita Marwa és la protagonista del Docs del Mes a Can Trona. | @docsbarcelona.
NacióGarrotxa
08 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:27h
En els últims anys, la guerra a Síria ha afectat milions de vides. Marwa. Petita i valenta (títol original, Tiny Souls) centra l’enfocament en els més petits i retrata les repercussions físiques i psicològiques després d’haver estat testimonis de la violència, la destrucció i la deshumanització de la guerra. Un conflicte en què els infants han restat fora de tota presa de decisions, però hi tenen moltes coses a dir.

La pel·lícula és un retrat fílmic rodat al llarg de 4 anys que ens mostra la vida en un camp de refugiats des de la perspectiva dels infants. Veiem a la petita Marwa desenvolupar-se fins a convertir-se en adolescent, en un ambient llunyà i diferent d’on va néixer.


L’estrena es va fer a Barcelona el passat dijous, 1r d’octubre, als Cinemes Girona, i es podrà veure en més de 70 sales de tot l’estat, com la projecció que tindrà lloc aquest divendres, 9 d'octubre, a les vuit del vespre, a l'auditori de Can Trona, a Joanetes (Vall d'en Bas). L'aforament serà limitat a 50 persones, cal inscripció prèvia i és obligatori dur màscara.

Ja no es poden reservar entrades, ja que segons ens informen des de Can Trona les han exhaurides totes pel fet que l'aforament és més limitat per de la distància que cal mantenir entre els espectadors.
 

Cartell del Doc del Mes, «Marwa. Petita i valenta». Foto: @docsbarcelona.

Arxivat a