El consultori de Sant Privat d'en Bas es tornarà a obrir i s'ampliarà

Ho va anunciar el batlle de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, en la darrera sessió plenària del municipi

El consultori de Sant Privat d'en Bas es troba als baixos de l'antic edifici consistorial.
El consultori de Sant Privat d'en Bas es troba als baixos de l'antic edifici consistorial. | Xavier Borràs.
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:56h
El consultori de Sant Privat d'en Bas, inclòs en l'àrea bàsica de salut Vall d'en Bas-Hostoles –que es gestiona des de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa–, podria tornar a obrir ben aviat amb una reorganització de l'espai físic que ocupava fins ara i una ampliació de les instal·lacions, segons va comentar el batlle del municipi, Lluís Amat, durant el darrer ple municipal, celebrat el passat 29 de setembre.

Per bé que encara no hi ha data per a aquesta reobertura, Amat ha comentat amb NacióGarrotxa que des del Consistori són conscients de la preocupació que hi ha entre els veïns de Sant Privat, especialment entre la gent gran, ja que es veuen obligats a desplaçar-se al CAP de Sant Esteve d'en Bas des que, per causa del confinament per la pandèmia de la Covid-19, es va decidir tancar el consultori.

Actualment, el consultori es troba a les antigues dependències de l'Ajuntament, a tocar de les escoles on ara hi ha el Casal d'Avis, el local social i la farmàcia. Consta d'una recpeció, una petita sala d'espera on no caben més de vuit persones i dos despatxos: el de consulta mèdica i el d'infermeria. Possiblement, l'ampliació es podria portar a terme amb a la mateixa planta baixa on hi ha el consultori, on també s'estatja l'oficina del Jutjat de Pau.