Tres dies de «B.» al Teatre Principal d'Olot amb la companyia Trickster

És el segon episodi d’una trilogia dedicada als contes de fades i ha estat creat com una relectura de Blancaneu

«B.» és l'espectacle de la companyia Trickster dedicat al conte de Blancaneu.
«B.» és l'espectacle de la companyia Trickster dedicat al conte de Blancaneu. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
05 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 9:29h
B. és el segon episodi d’una trilogia dedicada als contes de fades i ha estat creat per la companyia Trickster  com una relectura de Blancaneu que es podrà veure durant tot el pròxim cap de setmana –de divendres a diumenge„, en diverses sessions al Teatre Principal d'Olot.

Els espectadors es mouen sols d’habitació en habitació: grans sales abandonades, el bosc obscur, els llits vells dels nans. Un xerric, un xiuxiueig.

Guiats per les olors, els sons i els ambients de llum són convidats a explorar els aspectes més amagats, profunds i moderns de la faula dels germans Grimm, i se’ls parla del pas a l’edat adulta, de la recerca de la bellesa, de la riquesa i de la pobresa, i de la trobada amb la mort.

De fet, l’espectador fa un viatge pels aspectes més íntims i ocults de la història, recorrent en solitari diferents sales mentre escolta amb auriculars el so gravat amb sistema binaural

Els passis d'aquest espectacle, a 10 euros per cap a partir de 12 anys, seran divendres 9 d’octubre, a partir de les 19 h; dissabte 10, a partir de les 18 h; i, diumenge 11, a partir de les 17 h.
Arxivat a