El film «Rifkin's Festival», de Woody Allen, s'estrena en català als Cines Olot

Es podrà veure tot aquest cap de setmana i fins dimecres i dijous vinent

Woody Allen durant la direcció del film a Sant Sebastià.
Woody Allen durant la direcció del film a Sant Sebastià. | IMDb.
NacióGarrotxa
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 8:25h

La comèdia Rifkin’s Festival, escrita i dirigida per Woody Allen, arriba a les pantalles en català aquest divendres, 2 d’octubre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística. Als Cines Olot es podrà veure avui, divendres, en tres sessions a partir de les cinc de la tarda, tot el cap de setmana i fins dimecres i dijous de la setmana vinent. [Vegeu-ne els horaris en aquest vincle.]

Tripictures distribueix aquesta pel·lícula interpretada per Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn, Christoph Waltz, Steve Guttenberg, Damian Chapa, Georgina Amorós, Douglas McGrath, Bobby Slayton, Yan Tual, Andrea Trepat i Ben Temple.

Mediapro Studio, Gravier Productions i Wildside han produït aquest film que se centra en un matrimoni en crisi que viatja al Festival de Sant Sebastià. Ell és un antic professor de cinema estancat en l’intent d’escriure la seva primera novel·la. Ella, una dona força més jove que ha perdut l’interès en el seu marit. A Sant Sebastià, la passió no es reactiva sinó que  ella tindrà una aventura amb un brillant director de cinema francès i ell s’enamora d’una resident de la ciutat.

El llargmetratge va inaugurar fora de concurs la 68a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià.
Arxivat a