Dissabte de Sismoday a Olot: dansa en espais singulars i La Veronal

El Sismògraf 2020, festival estratègic de la dansa a Catalunya, tornarà sacsejar la capital de la Garrotxa aquest 3 d'octubre

El Teatre Principal acollirà «Pasionaria», de La Veronal.
El Teatre Principal acollirà «Pasionaria», de La Veronal. | @SismografOlot.
NacióGarrotxa
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:34h

El festival estratègic de la dansa a Catalunya, el Sismògraf 2020, amb tota la reprogramació en marxa, ofereix aquest dissabte, 3 d'octubre, el segon Sismoday sites de l'any per a cotinuar sacsejant Olot i la Garrotxa.


En sites urbans programats en diferents indrets al centre de la ciutat s’hi podrà veure Las horas del sacrificio, de Juan Carlos Lérida, a la plaça de Braus, la quarta peça d’un projecte inspirat en la simbologia del número 12 i el recorregut de Jesucrist des de l’Última Cena fins a la Resurrecció; la instal·lació coreogràfica Ívides, d'Ívida Cynara, al Claustre del Carme, per a connectar màgia, natura i essencialitat; The Beauty of it, d'Ángel Duran, al Pati de l'Hospici, i Blue Monday, d'Agnés Sales i Héctor Plaza, a la plaça Pia Almoina.

A més, també, hi haurà una xerrada-performance de Maria de Marias i Andrew Colquhou sobre el seu projecte, Un entorn, un mitjà, un món: una certa contemporaneïtat, a la Sala d'Actes del Museu de La Garrotxa.

Al vespre, el Teatre Principal acollirà Pasionaria, de La Veronal (que ja s'havia programat en aquesta data com a Rèplica) i, tot seguit, al passeig d'en Blay es podrà veure l'internacional Immortels-Le Nid, de la companyia AdHok.

Programa

Dissabte, 3 d'octubre

•    a les 16.00 h (10 passis): Juan Carlos Lérida (Las horas del sacrificio), a la plaça de Braus d'Olot

•    a les 16:00 h i fins les 18:00 h: Ívida Cynara (Ívides), als Claustres del Carme.

•    a les 17:30 h: Agnès Salas i Héctor Plaza (Blue Monday) a la plaça Pia Almoina.

•    a les 18:00 h: Maria de Marias i Andre Colquhoun (Livemedia). Xerrada: "Un entorn, un mitjà, un món. Una certa contemporaneïtat", a la Sala d'Actes del Museu de La Garrotxa.

•    a les 19:00 h: Àngel Duran(The beauty of it), al Pati de l'Hospici.

•    a les 20:00 h: La Veronal (Pasionaria), al Teatre Principal d'Olot.

•    a les 21:30 h: Adhok (Immortels - Le nid), al Passeig d'en Blay.

Alguns d’aquestes espectacles són gratuïts i d’altres de pagament. Tot i així, en la majoria d’ells cal descarregar-se una entrada per controlar l’aforament.

 

 

Arxivat a