La Fira de la Bruixeria de Sant Joan convoca un acte perquè «no es perdi la màgia»

Serà aquest diumenge, 4 d'octubre, al prat de Can Miquelet a partir de dos quarts d'onze del matí

Una imatge d'invocació de la Fira de la Bruixeria a Sant Joan les Fonts.
Una imatge d'invocació de la Fira de la Bruixeria a Sant Joan les Fonts. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:59h
Diumenge vinent, 4 d’octubre, Sant Joan les Fonts celebrarà un acte de record a la Fira Internacional de Bruixeria. Coincidint amb el cap de setmana on estava prevista la quinzena edició d'aquest esdeveniment, es farà un acte de record “perquè no es perdi la màgia” d’aquest dia tan especial al municipi i a la comarca de la Garrotxa.

El centre neuràlgic de l’acte no serà el Clot de l’Infern (on es desenvolupa tradicionalment la fira), sinó el prat de Can Miquelet. La primera part d’aquest esdeveniment serà una presentació de les Àvies Remeieres de l’Associació de Pedra Tosca. Aquest col·lectiu, habitual a les darreres edicions de la Fira, hi presentarà Les herbes de les bruixes. Posteriorment, a les 11:45 h, es farà el lliurament d’una nova edició del Premi de Contes Fantàstics que s’ha tornat a convocar enguany.

Finalment, a migdia, a les 12:00 h, es farà el ritual de sanació. Una activitat com aquesta és la que sol obrir la Fira, però aquest cop es farà per a cloure l’acte de record. Una vegada més, anirà a càrrec de l’Imma del Destí i la Rosa Collelldevall (la Dama Blanca).

Durant els actes, tots a l’aire lliure, s’aplicaran totes les mesures sanitàries que pertoquen i caldrà fer ús de màscara i mantenir la distància en tot moment.

L’acte l’organitza l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, l’Imma del Destí i la FAPCI i compta amb el suport de la Diputació de Girona.
 

Cartell de l'acte de record de la Fira Internacional de la Bruixeria. Foto: @santjoanfontsaj.

Arxivat a