Noel desenvolupa un procés d’elaboració únic i exclusiu per a deshidratar i enfornar embotits

El resultat és un nou snack cruixent que s'elabora a les instal·lacions de Sant Joan de les Abadesses

NacióGarrotxa
25 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:37h
Els nous embotits cruixents de Noel ja es comercialitzen.
Els nous embotits cruixents de Noel ja es comercialitzen. | @noel_1940.
Noel Alimentària, grup garrotxí d’alimentació especialitzat en la producció i distribució de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques, tant a nivell nacional com internacional, irromp ara en el mercat peninsular amb "Pícalos", el primer snack d’embotit cruixent elaborat al forn.

Aquest producte pioner –després del llançament al Regne Unit i a Dinamarca–, s’ha començat a comercialitzar a l'estat espanyol amb 4 referències diferents: de pernil serrà, de bacó, de xoriço i de fuet, presentat en bosses de 20 grams per a consumir en qualsevol moment o lloc.

Per a poder dur a terme aquest llançament, la companyia ha desenvolupat un procés d’elaboració únic i exclusiu que consisteix a curar, llescar, deshidratar i fornejar a 100 graus, lentament i de manera artesanal, els diferents tipus d’embotit tot mantenint-ne les propietats nutricionals i aconseguint una textura extremament cruixent, sense necessitat de fregir-los.

En aquest procés s’ha invertit dos anys de feina i s'ha habilitat una planta de producció específica a les instal·lacions de Noel a Sant Joan de les Abadesses, amb la incorporació de 12 persones més a la plantilla.
Arxivat a