Patrimoni

Can Trona acollirà una jornada sobre la pedra seca als Països Catalans

Se celebrarà el 17 d'octubre amb l'objectiu de copsar l'estat actual de les polítiques públiques d'impuls de la pedra seca així com de l'ofici de marger al segle XXI

per NacióGarrotxa, Vall d'en Bas | 24 de setembre de 2020 a les 08:53 |
Un grup de joves en un curs de pedra seca a prop d'Olot. | ACN.
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de Col·laboraxPaisatge s'ha organitzat una nova jornada a l'entorn de la pedra seca el pròxim dissabte 17 d'octubre a Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas.
Amb el títol La pedra seca als Països Catalans: patrimoni, ofici, polítiques i reptes, s'intentarà copsar l'estat actual de les polítiques públiques d'impuls de la pedra seca així com de l'ofici de marger al segle XXI. 

 
També, es presentaran alguns projectes vinculats a la pedra seca, així com la recentment publicada Tècnica de construcció de murs en pedra seca: regles professionals.

 
En aquest enllaç hi trobareu el programa complet de la jornada, així com el formulari d'inscripció.

 
La jornada complirà amb totes les mesures recomanades per a la prevenció de la Covid-19.Per aquest motiu, l'aforament serà limitat i per això és vital que formalitzeu al més aviat possible la vostra inscripció per a garantir-vos una plaça i us comprometeu a assistir-hi.
 
Per manera de facilitar l'accés als continguts a les persones que no hi puguin assistir,  la jornada també s'emetrà en línia al canal de Youtube de Col·laboraxPaisatge.

 

Participació