El ple de Sant Joan les Fonts canvia de franja horària, propicia la conciliació i s’emetrà en línia

Se celebrarà, a partir del novembre vinent, cada dos mesos, els dijous a les vuit del matí i es podrà seguir en directe o en diferit

Imatge del ple celebrat aquest dilluns.
Imatge del ple celebrat aquest dilluns. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:14h
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha celebrat aquest dilluns una nova sessió ordinària del plenari municipal. Aquest òrgan s’ha reunit per a tractar diferents qüestions d’interès i, també, per a fer canvis en el cronograma de les celebracions.

Fins ara, les sessions –amb caràcter ordinari–, s’han fet un cop per trimestre un dilluns a les 9 del vespre. Ara, amb el canvi aprovat, es faran cada dos mesos i els dijous a les 8 del matí.

Aquest canvi cerca propiciar la conciliació i racionalitzar els horaris de l’activitat pública. El nou horari vol adaptar-se a diferents peticions fetes per òrgans com el Consell Assessor per a la Reforma Horària, que pretén establir uns "hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones”, tal com expliquen en el seu manifest. Aquesta és la línia de la proposta de l’equip de govern que s’ha aprovat amb els vots de Junts per Catalunya i Sant Joan Plural.

L’horari de matí ja era habitual per  celebrar sessions plenàries de caràcter extraordinari. Ara la decisió s’aplicarà ja en la PRÒXIMA sessió plenària ordinària, prevista el proper mes de novembre.

Per manera que el nou horari permeti al públic seguir la sessió plenària, l’Ajuntament treballa amb l’emissió en vídeo de les sessions plenàries en línia. Un mecanisme que facilitarà als ciutadans interessats en la política municipal poder conrinuar al corrent dels temes tractats encara que el nou horari els impliqui tenir compromisos laborals, socials, familiars… A més, un cop s’acabi, el vídeo romandrà penjat al canal de Youtube institucional.
Arxivat a